Зареждане

Belfort победи Franklin в UFC 103

Belfort победи Franklin в UFC 103
Публикувано на: Септември 22, 2009 в 19:00 ч

Vitor "The Phenom" Belfort се завърна успешно в UFC, побеждавайки  чрез TKO в първия рунд Rich Franklin.

Двубоя между двамата се състоя в събота по време на UFC 103: Franklin vs Belfort, което се проведе в American Airlines Center в Dallas. Два от двубоите бяха излъчени по Spike TV, а пет, включително и този между Belfort и Franklin, бяха част от pay-per-view излъчването.
 

 

Belfort, спечели прякора си "The Phenom" (Феномена), след като едва 19 годишен, записа победа в своя първи UFC двубой. В събота, по време на UFC 103, той се завърна в организацията, за първи път от четири години насам. Това е петата поредна победа за последните пет двубоя на бившия шампион от полу-тежка категория, като дава на бразилеца положителен импулс за планираното от него, влизане в средната категория на UFC.

След започването на двубоя между Belfort и Franklin, в началните минути и двамата бойци, бяха доста сдържани. Тогава Belfort свали опонента си на земята, чрез удар с лявата ръка в главата. Franklin бе очевидно замаян и Belfort се възползва от това, нахвърляйки се върху него и нанасяйки серия от удари, последните два от които попаднаха в тила на Franklin.
 

"Липсваше ми UFC, липсваше ми емоцията тук", заяви Belfort, който наскоро се завърна в UFC, след като организацията "погълна", много от бойците на Affliction през юли.

 

MMA България - UFC новини 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес