Зареждане

Българи с участие в Super Fight League

Българи с участие в Super Fight League
Публикувано на: Май 4, 2012 в 15:49 ч

Организатори на една от най-новите бойни вериги в света Super Fight League подготвят третия професионален ММА турнир. Грандиозното шоу гостува в индийската столица Делхи и ще се проведе пред близо 30 хилядна публика в стадион „Индира Ганди”. На практика „Индира Ганди Арена” е покрит стадион и се намира в новия град, Ню Делхи, където ще бъдат настанени и всички официални гости на турнира.

Поканени за участие от България са международния ни рефер и преседател на съдиите по ММА Пламен Петров-Легендата, старши треньорът и спортно-техн. директор в „MAXFIGHT” Теодор Карастоянов. На подиума пък ще се качи бургазлията Владимир Бяндов. Родният талант в категория до 70кг ще срещне индиеца Лаквиндер Секон, а мачът е трети пореден във файт картата на елитния турнир. В Гала Вечерта на Super Fight League ще има и женско ММА участие, а кулминация на вечерта ще бъде сблъсъкът между Боби Лашли и Джеймс Томпсон в тежка категория. Владимир Бяндов е от Бургас, но живее и тренира във Варна, като в голяма степен подготовката му се дължи на непрестанните тренировки в клуб „Лъвовете”. Основен принос за поканата на българи в турнира е главният мениджър в Super Fight League Кен Павиа, който остана с много добри впечатления от работата на българите.

Пламен Петров-Легендата получи наряд да съдийства в една от срещите на вечерта. „Това е голямо призвание, но и голяма отговорност за нас. За първи път българин ще съдийства на толкова престижен турнир в света на ММА. Надявам се да се справя добре и да представя себе си и MAXFIGHT на ниво.“ – сподели преди отпътуването Пламен Петров.

Българската група отлита с директен полет от Истанбул до Делхи днес, а турнирът в Индия е на 6 май.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес