Зареждане

Artem Lobov поискал да бъде освободен от UFC след две загуби

Artem Lobov поискал да бъде освободен от UFC след две загуби
Публикувано на: Април 22, 2017 в 14:00 ч

Artem Lobov ще се опита да наниже трета поредна победа утре, когато се изправи срещу Cub Swanson в UFC Fight Night 108 по FOX Sports 1. Това ще бъде най-голямото изпитание на Lobov до момента и още един шанс да покаже израстването си като боец.

До момента кариерата на съотборника на Conor McGregor не е никак лека, откакто направи дебюта си в UFC през 2015. Той не само загуби първите си две битки в клетката, но дори е поискал да бъде освободен от организацията през 2016, за да може да набере победи извън нея.
 
"Писах на UFC и помолих да ме освободят от договора ми. Обясних им, че знам че имам две загуби и ако те решат да ме отстранят ще бъде честно. Казах им, че съм намерил шампион извън UFC, с когото мога да си уредя двубой. Знаех и че другата организация е готова да ми даде тази среща, но тогава от UFC ми отговориха, че ще ми дадат още един двубой. Приех го, защото UFC е мястото, на което искам да бъда."

30-годишният Lobov успя да обърне нещата и записа победи над Teruto Ishihara и Chris Avlia, за да си заслужи главната битка с Swanson в UFC Fight Night 108.
 
"Да губиш никога не е лесно, но аз не съм мрънкало и не се оплаквам. Никога няма да се пречупя и да плача. Изтупвам праха от себе си и или съм готов да напусна UFC или да се бия отново там. Не съм се молил на никого за още един двубой, не съм се оплаквал от лошата ситуация.

Вместо това единствено мислих как мога да я оправя и да стигна там, където искам да бъда. Сега съм точно там, където исках."

Ако всичко мине по план за "Russian Hammer, той може да запише трета поредна победа, макар че при настоящата му битка в ъгъла няма да са Conor McGregor и треньорът John Kavanagh.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес