Зареждане

Antonio Silva иска да се бие с Thiago Silva в полу-тежката

Antonio Silva иска да се бие с Thiago Silva в полу-тежката
Публикувано на: Юни 12, 2013 в 08:14 ч

БИвшия претендент за титлата в тежката категория, Antonio Silva, разкри че ще се посъветва с лекари дали може безопаснo да свали килограми, за да влезе в полу-тежката категория, където да излезе срещу бившия си съотборник и приятел, Thiago Silva.
 
"Той е страхливец. Много бойци се местят в различни категории, като Anderson Silva или Dan Henderson. Ще ходя да се консултирам с лекари, за да видя дали мога да сваля килограмите, без да рискувам здравето си. Ако мога, ще сваля и ще вляза в полу-тежката за този двубой.

Толкова много го уважавах и се грижих за него преди време. Освен, че бяхме тренировъчни партньори, той беше и мой приятел. Когато имаше пробли с отбора си в American Top Team, аз бях единствения който беше на негова страна до края. Ходих у тях и той идваше у нас. Бях нещо като негов брат, но той ми заби нож в гърба и ме измами. Той твърди, че аз съм му ядосан, защото той напусна ATT, но той много добре знае, че не това е причината да съм бесен.

Искам да се изправя срещу него в двубой, защото думите не могат да го променят. Той е психически болен, ние сме много различни с него. Аз съм семеен човек - уважавам баща си, майка си, жена си, държа се с приятелите си добре. А освен това и не съм наркоман."

Малко преди изказването на "Bigfoot", Thiago Silva заяви също желание да се бие със силния боец, като даде да се разбере, че би го направил и за без пари. Все още не е ясно какво се е случило между двамата, за да се развали така приятелството им и да искат да разрешат споровете си в Октагона, но ако двубоя стане със сигурност ще бъде изключително атрактивен и ще се играе до нокаут.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес