Зареждане

Amir Khan готов да се бие с McGregor в Октагона

Amir Khan готов да се бие с McGregor в Октагона
Публикувано на: Юли 20, 2016 в 09:07 ч
 
Приказките за евентуален боксов двубой между Floyd Mayweather и Conor McGregor предизвикаха много вълнение, но по всичко изглежда, че от цялата работа няма да излезе нищо повече от това.


И докато за подобно нещо вече почти не се говори, друг професионален боксьор - Amir Khan също заяви, че е готов да се бие с “The Notorious”. Нещо повече, Khan дори сподели, че е готов да го направи според правилата на ММА и да влезе в Октагона с McGregor.

“Аз съм малко по-различен. Бих влязъл в клетката и бих се бил според правилата на ММА.  Това е разликата между мен и Mayweather. Определено бих се пробвал. Това е нещо, което мога да науча. Аз съм на възраст, на която все още се уча, адаптирам и усъвършенствам. Все още съм младо момче и имам време пред себе си.”

Khan довери, че е готов да се бие с ирландеца, въпреки приятелските отношения помежду им.

“Зависи от категорията. Но вижте, говорейки като боец, това е бой, на който бих се съгласил. McGregor е масивно име в света на ММА. Аз съм голямо име в бокса. Глобално погледнато, това би бил голям мач. Понякога трябва да оставиш приятелството настрана, когато влизаш в клетката или на ринга. Но да - ако тази възможност се открие пред мен, няма да съм аз този, който ще се откаже от нея”.

Khan е на мнение, че Conor McGregor разполага с отлични боксови умения.

“Мисля, че неговите боксови умения са страхотни. Винаги съм казвал, че добрият боксьор ще спечели един ММА двубой. Човекът, който знае как да удря, винаги ще спечели. Видяхте го и в двубоя му с Jose Aldo - той предприе стъпка назад и го контраатакува. Когато става дума за бокс, всичко опира до дистанция и тайминг. Това е нещо, в което имаме предимство спрямо ММА бойците”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес