Зареждане

Amanda Nunes: Не съм впечатлена от Julianna Pena

Amanda Nunes: Не съм впечатлена от Julianna Pena
Публикувано на: Юли 19, 2016 в 12:00 ч
 
След като постигна успех над Cat Zingano на UFC 200, Julianna Pena поиска двубой за титлата, която в момента е в притежание на новата шампионка Amanda Nunes.


Nunes, която спечели пояса след категоричен успех над Miesha Tate в същата вечер, заяви, че не се притеснява никак от възможността да защитава титлата си именно срещу Pena. Шампионката сподели, че не е останала никак впечатлена от представянето на венецуелката срещу Cat Zingano, въпреки постигнатия успех.

“Видях я в действие. Изобщо не останах впечатлена. Гледах я в съблекалнята, но тя не успя да ме впечатли. Поздравления за победата й над Cat, но аз зная, че ще бъда шампион още дълго време. Който и да дойде - Julianna или Ronda, аз ще бъда готова. Срещу Cat Zingano тя не искаше да завърши двубоя. Cat й предостави достатъчно пространство, за да може тя да приключи със срещата, но тя не знае как да използва тези моменти. Това бе нейната грешка. Поради това и не съм впечатлена. Тя не знае как да вижда тези моменти и да приключва с мачовете си”.

С победата си над Cat Zingano Julianna Pena постави себе си в добра позиция да се бие за титлата, но това може и да не се случи веднага, ако Holly Holm успее да запише победа над Valentina Shevchenko този уикенд. Не трябва да се забравя и за евентуално завръщане на Ronda Rousey, която има обещанието на Dana White да се бие веднага за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес