Зареждане

Alan Belcher: Ключовете на краката отново са на мода

Alan Belcher: Ключовете на краката отново са на мода
Публикувано на: Май 2, 2012 в 09:36 ч

"Няма как да претренираш или да го премислиш. Колкото повече тренираш, толкова по-подготвен ще си. Хората правят грешка, че не вярват в силата на ключовете на краката. В жиу-житцу съм тренирал всичко. Особено ключове на краката от години. Хората не знаят как да се пазят от тях, защото си казват 'О, никога няма да ме хванат в такава позиция'. Напоследък ключовете на краката направиха голям фурор и има някои много добри техничари като Rousimar Palhares. Аз обаче знам колко опасни могат да бъдат тези ситуации. Това е нещо, което ще ми даде предимство. Той ще се опита да се сбори с мен и ще атакува краката. Но те просто няма да бъдат там, където той ги очаква. Ще блокирам и избегна всяка атака, а това ще го обърка много. Ще изненадам някои хора."

Боеца в средната категория на UFC, Alan Belcher не е новак в събмишъните. Той е черен колан по бразилско жиу-житцу и последните му две победи са с ключ.

Макар че "The Talen" се е изправял срещу сериозни граплъри през годините, неговото голямо предизвикателство тепърва предстои. Това е двубоят му срещу Rousimar Palhares тоиз уикенд в UFC on Fox 3.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес