Зареждане

За пръв път - ММА на стадион в Пловдив със свободен вход

За пръв път - ММА на стадион в Пловдив със свободен вход
Публикувано на: Август 19, 2014 в 14:16 ч

Професионална гала вечер по ММА с име MMA GRAND ARENA, ще се проведе на 7-ми септември в град Пловдив. Организаторите в лицето на Иван Запрянов и европейският шампион по джудо Янислав Герчев са замислили формат, който до този момент в България не е правен.
 
Интересното е, че MMA GRAND ARENA ще се проведе на открито на стадион Пловдив на сцена, която ще бъде с огромен размер. А още по-завладяващото и интересно е, че събитието ще бъде с отворени врати без вход. За да са сигурни, че всички фенове на ММА  ще виждат всеки един момент от гала вечерта, организаторите ще монтират две огромни видео стени.
 
Главната цел на организаторите е да популяризират спорта в град Пловдив и той да достигне до максимално повече хора, за да успеят да усетят адреналина и удоволствието, което носи той. До преди година, когато Герчев и Запрянов организираха първата си гала вечер по ММА, този спорт беше забравен в града под тепетата и не се развиваше.
 
Последното събитие, което се организира от дуото беше MMA ARENA 2 , като успехът  му  бе доста добър- препълнени трибуни, всички билети изкупени и изключително бойно шоу. Сега целта, която е поставена е повече от амбициозна - 10 000 човека на Стадион "ПЛОВДИВ"!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес