Зареждане

Резултати от MMA Grand Arena

Резултати от MMA Grand Arena
Публикувано на: Септември 8, 2014 в 13:50 ч

Вчера в Пловдив се проведе дългоочакваното състезание MMA Grand Arena.

На игрището на стадион "Пловдив" бе издигната клетка, подсилена със стабилно озвучаване, а входа за зрителите беше безплатен.

Минути преди насрочения час падна проливен дъжд, който спря тъкмо на време, за да могат организаторите да стартират едно от най-добрите ММА състезания правени у нас до момента.

Съперниците бяха подбрани отлично и се получиха изключително равностойни и динамични двубои. Бойците показаха сериозна подготовка и срещите се играта на високо ниво откъм техника и темпо.

Няколко от срещите приключиха с нокаут, като определено най-зрелищният беше в двубоя между Христо Йорданов и Цветан Йорданов. Христо започна с типичния за него агресивен стил с неспиращи удари с ръце, като в крайна сметка нанесе жесток ъперкът на противника си, който падна в нокаут и бяха нужни няколко минути докато се изправи отново на крака.

Главната среща на вечерта беше между Валентин Бенишев, който излезе срещу румънецът от престижния клуб Absoluto BJJ, Дину Букалет. В ъгъла на Букалет беше един от най-респектиращите бойци, стъпвали в България - Йон Паску. Той обаче не успя да помогне на възпитаника си, който бе надигран, както тактически, така и силово от Бенишев. След няколо рунда абсолютен контрол на земята и граунд енд паунд от страна на "Бени", Буклает поддаде под тежките удари на българският боец и съдията прекрати срещата, за да предпази състезателя от допълнителни наранявания.

Ето и всички резултати от MMA Grand Arena:

Варадин Попов победи Чавдар Янков със съдийско решение

Пламен Бъчваров победи Борислав Петров с технически нокаут

Александър Илиев победи Хайк Сахакян с ключ (триъгълник)

Костадин Кушлев победи Велизар Митов с тенически нокаут

Христо Йорданов победи Цветан Йорданов с нокаут

Валентин Бенишев победи Дину Букалет с технически нокаут

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес