Зареждане

Резултати от аматьорското MMA състезание в София

Резултати от аматьорското MMA състезание в София
Публикувано на: Март 14, 2010 в 23:57 ч

Аматьорското състезание по смесени бойни изкуства (MMA), организирано от клуб Real Pain събра над 70 участника в пълната зала Триадица на 14-ти март в София.

Трениращи от всички краища на България взеха участие в състезанието, което продължи до късно вечерта.

Всички резултати от двубоите може да откриете тук:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?p=5828#p5828

Или да ги свалите като Excel файл от тук:

http://www.realpain-mma.com/files/14-03-2010-MMA-Sofia.xls

mma аматьорско състезание софия

Състезанието се проведе при изключително приятелска атмосфера и пълна зала с фенове на спорта, които бяха дошли да подкрепят бойците. Голям брой участници имаше при юношите, които демонстираха завидни техники и умения. На много високо ниво бяха и уменията при мъжете, които направиха зрелищни и разнообразни битки, невиждани в аматьорските MMA състезания правени до сега у нас. Нивото на всички бойци беше в пъти по-добро от показаното в предходните подобни събития, което говори за бързото популяризиране на спорта и привличането на все повече трениращи в залите за бойни изкуства.

Организацията беше без никакви забележки, като всичко протече по планираният график. Съдийството и спортсменското поведение направиха деня приятен и незабравим за всички посетители.

смесени бойни изкуства софия

Като цяло на изминалото състезание се демонстрира внушителен скок в уменията на практикуващите бойни спортове и професионализъм при организацията.

Видео и снимки може да откриете в темата във форума:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=782

Следващото събитие, организирано от клуб Real Pain, е професионалното MMA състезание, което ще се проведе на 10-ти април в зала Универсиада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес