Зареждане

Радослав Карашев срещу Виделин Видев на 15 декември в София

Радослав Карашев срещу Виделин Видев на 15  декември в София
Публикувано на: Ноември 17, 2013 в 15:11 ч

Виделин Виден започва своята състезателна кариера с Кикбокс и Муай Тай. Решава да вземе участие на ММА и става двукратен шампион на аматьорски ММА в Македония през 2012г. и в България през 2013г., където взима и купа за най-атрактивен състезател.

През месец юли 2013г, записва дебют в професионалния ММА и първа победа. Въпреки, че е започнал с Кикбокс, не се притеснява от борбата и боя на земя, но по всичко личи, че в престоящият си мач ще разчита на ударна техника. Както сам заяви :

„Очаквам да победя с нокаут!” 

Тренира в боен клуб „ Лаута Арми–Пловдив” със спаринг партньора си Сюрен Борисов и треньор: тайландеца Бунсонг Тамавонгса, който му разкрива тайните на бойното изкуство Муай тай.

Радослав Карашев е два пъти шампион на аматьорски ММА и вицешампион по бойно самбо от държавното първенство през 2013 година, вицешампион по Самбо и Джудо за младежи.

На професионалния ММА ринг има 3 победи(1 с ТКО , 1 с решение, 1 с душене), 3 загуби и 2 равенства. Състезател на Боен Клуб „София-Запад” с личен треньор Слави Славов - шампион по карате и кикбокс.

Подкрепян е от своите спаринг-партньори от клуб „София Запад”, един от които е и брат му, който също има участие на веригата Туинс ММА. Базовата му подготовка показва, че е комплексен състезател, който ще разчита както на удари с ръце и крака, така и на събаряния и последващо приключване на земята.

Тук освен противопоставяне на двама бойци в категория до 84кг, има и класическо противопоставяне на футболните агитки - на „Локомотив” Пловдив и „Левски” София в лицето на бойните им клубове: „Лаута Арми” и „София-Запад”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес