Зареждане

Национално първенство по аматьорски MMA на 21-ви април

Национално първенство по аматьорски MMA на 21-ви април
Публикувано на: Март 13, 2012 в 08:28 ч

На 21-ви април предстои едно наистина грандиозно събитие в аматьорския MMA в България. Клуб Real Pain и боксова зала Lonsdale организират Национално първенство по аматьорски ММА. За първи път у нас ще бъдат давани големи парични награди на класиралите се на първо (200 лв.) и второ (100 лв.) място. Общия награден фонд на състезанието е над 3000 лв.

Организаторите планират събитието да се проведе на два ринга и на открито и с много музика и адреналин - пред зала Lonsdale, ако метеороличните условия го позволяват. Ако времето е студено състезанието ще се проведе вътре в самата зала.

Освен големия награден фонд за аматьорско състезание, от клуб Real Pain са приготвили още една изненада - първенците в категориите си и най-атрактивните

състезатели ще получат официална покана за участие в едно от най-професионалните MMA състезания правени у нас - Real Pain Challenge (RPC), което ще има две издания тази година - през септември и декември в София.

Състезанието ще е достъпно и за всички зрители от цялата страна, тъй като ще се предава безплатно онлайн. Всички които присъстват на живо, със сигурност ще запомнят събитието, тъй като то се прави от организация с голям опит, която съдържа в актива си едни от най-професионалните състезания по MMA у нас.

Всеки желаещ може да участва в националното първенство. Той трябва задължително да се яви от името на клуб. Таксата за участие е 20 лв. Задължителна е и спортната застраховка за деня на събитието. Началото на кантара за бойците е от 9:00 часа сутринта. Правилника може да намерите в сайта на клуб Real Pain.

Очакват се зрелищни срещи, които надминават в пъти досегашните професионални битки. Националното първенство ще включва клубове от цялата страна. Част от по-големите клубове вече са заявили желанието си за участие в най-голямото аматьорско ММА състезание правено у нас до момента. Входа за зрителите по традиция е свободен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес