Зареждане

Интервю с Росен Димитров преди ММА състезанието "MaxFight" в Банско

Интервю с Росен Димитров преди ММА състезанието "MaxFight" в Банско
Публикувано на: Януари 29, 2012 в 12:20 ч

 max fight банско

Едва ли някой ще оспори истината, че каже ли се ММА, хората свързват този боен спорт с Близнаците. Поне в София е така. Това не е случайно. Трикратният световен шампион по бойно самбо Росен Димитров и неговият също толкова титулуван брат Румен вилнеят на ринга на MaxFight, дори и когато не се бият, а са секунданти.

В Банско няма да е по-различно. Актьорът в ринга ще е Росен, който твърди, че е по-агресивен от брат си. А за много хора разлика няма. Начинът, по който те се отнасят към съперниците си, е един и същ. Целта също. Победа по категоричен начин – нокаут или отказване.

И макар Росен да се раздвоява малко поради задълженията си на треньор на националния отбор по бойно самбо, той не подценява своя съперник от Хърватско. Освен Кимурата той тренира и много бокс за този мач, защото познава силните страни на своя съперник.

Не може да си позволи да пренебрегне и 43-ама участници във вечерната тренировка, когато го посетихме . Обяснява голямият интерес към неговите занимания с думите: „Дълго работих за моето име, сега то работи за мен.” С основание смята така.

Вижте и чуйте какво друго каза Росен: 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес