Зареждане

Христо Христов: Федерацията по ММА факт до Нова година

Христо Христов: Федерацията по ММА факт до Нова година
Публикувано на: Октомври 21, 2013 в 21:38 ч
Източник: Bsport.bg
Президентът на Real Pain - Христо Христов е уверен, че спортът ММА ще бъде официално легализиран и ще разполага с единна Федерация до края на 2013 година.

Президентът на Real Pain - Христо Христов от дълги години работи за развитието и популяризирането на смесените бойни изкуства (ММА) в България. Специално за BSport.bg той разкри, че до края на годината спортът ММА ще бъде официално легализиран и ще разполага с единна Федерация.

"Силно се надявам в обединението на ММА. Досега аз имах федерация, Бургас имаше федерация, Станислав Недков - Стъки имаше федерация във Велико Търново и е крайно време да се обединим в едно цяло. Това е добре и за бойците, и за организаторите. Да се помага на спорта от държавата е съвсем друго ниво", коментира Христо Христов.

"Всичко зависи от нас. Има едно ядро от хора, които подкрепяме, гоним и преследваме идеята. Мисля, че до Нова година ще бъдем лицензирани. Една нормална федерация с председател, заместници и всичко останало. Защото ММА федерациите работят повече от много други спортни федерации в България, които са лицензирани. ММА е много популярен спорт и трябва да бъде легализиран", каза още той.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес