Зареждане

Боеният спектакъл "Galaxy Fight Night" ще се проведе на 3 юли в София

Боеният спектакъл "Galaxy Fight Night" ще се проведе на 3 юли в София
Публикувано на: Юни 22, 2014 в 11:29 ч

На 3 юли в София, комплекс CAMAY Beach, ул. Слатинска 1, ще се проведе боксова и ММА гала-вечер Galaxy Fight Night. Турнирът се организира от Winner Boxing Promotion със съдействието на TWINS MMA, които за една вечер ще представят мачове по Бокс, К-1 и ММА

В ММА мачовете представяме наши бойци.

Никола Дипчиков ще излезе в ММА-мач на 3 юли 2014г. на ринг, специално построен в открит плувен басейн, което ще бъде първо по рода си събитие във водни условия, провеждано в България, в комплекс Camay Beach. Никола ще участва в титулярната си категория до 93кг в три рундов мач и ще се изправи срещу опонент от Испания.

Никола Дипчиков започва да тренира самбо и джудо ,след което се преориентира в към ММА. Завършил е Национална спортна академия и работи като фитнес инструктор. Дебютира в ММА с две международни срещи във веригата М-1, съответно в Бразилия и Южна Корея на тежка категория, в последствие преминава в полу-тежка до 93кг. на професионалния ММА-ринг има 9 победи срещу водещи състезатели , като последните му две са срещу чужденци.

Играта му в стойка е една от най-силните му страни. Забележително е, че деветте му победи са винаги в първи рунд, което го превърна в един от водещите състезатели в категория до 93кг. За тренировъчния и хранителни си режим се консултира с водещи специалисти. Тази година записа и първа победа на профи Бокс мач, на гала организирана от WINNER BOXING PROMOTION.

Неговия противник на 3 юли ще бъде Феличиано Ел Кастильо, който започва като състезател по Борба. След редица спечелени турнири по Борба, негови приятели го запалват по ММА и отива в зала по Бокс, където да тренира страйкинг уменията си. Там е забелязан от мениджъри и първоначално му е предложен договор за боксови мачове. Но запленен от битките без правила, Феличиано намира начин и започва професионалната си кариера в ММА, където записва до момента 7 победи и една загуба. Сега е решен да продължи победния си ход.

Билети се продават в мрежата на Тикет про и Ивент, при предварителна продажба цената е 25 лв. А, в деня на събитието - 30 лв. (на касата на комплекса).

За ВИП-маси от 6 места само на телефон 0895 705080

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес