Зареждане

Бързи резултати от MMA състезанието WFC 7

Бързи резултати от MMA състезанието WFC 7
Публикувано на: Април 5, 2009 в 02:36 ч

Състезанието показа, че MMA върви нагоре в България. Организацията беше перфектна, а залата беше по-пълна от всякога.

Костадин "Талибана" Табаков показа страхотна сръчност в няколко рунда, но за съжаление не успя да надвие иракчанинът Алан Омар. След дълга демонстрация на различни граплинг умения и измъквания, Омар надделя с ключ и спечели двубоя, но българинът показа огромен дух и желание за борба.

Николай Колев започна трудно първия рунд и получи много чисти удари, като дори прекара известно време в доста неизгодни позиции, но след това се върна като нов във играта и раздаде доста отмъщение на съперника си Томи Честник от Словения. И този двубой обаче завърши с ключ и загуба за България, въпреки страхотното представяне на Колев.

Двубоят между Румен Димитров и Христо Ширев се очакваше с голям интерес. Двубоят започна равностойно, но с течение на времето самбистът Димитров взе превес и няколко пъти постави Ширев в много неизгодни позиции. При последната такава съдията се намеси и прекрати двубоя, което от своя страна предизвика доста буйни реакции от Ширев, който дори беше готов да покаже на съдията лично, че може да продължи битката. Това не се случи и Румен излезе победител от двубоя с TKO.

Срещата между Димитър Раденков и хърватина Дражен Форгач завърши също със скандали и упреци към съдията. Още в първия рунд двубоя беше спиран заради удари към меките части на хърватина докато се стигна до жълт, а след това и червен картон за Раденков. Публиката беше бясна и почерпи реферът с бутилки минерална вода.

wfc world freefight challenge 7 mma

Камен Георгиев победи в напрегнат двубой сърбинът Александър Радосавлиевич със съдийско решение. И двамата прекараха целия двубой в стойка. Имаше много интересни комбинации от страна на Камен и той заслужено взе победата.

Финалната битка за шампионския пояс между Любомир Геджев и претендента Bruno Carvalho се разрази в три рунда и стигна до съдийско решение. В първия рунд Геджев не започна много убедително, но във втория и третия показа, защо е шампион на WFC и демонстрира страхотна игра в стойка и на земята. След съдийското решение шампиона си остана шампион.

Очаквайте скоро официалните резултати на всичките двубой както и много снимки и видео от WFC 7.

MMA България - MMA WFC 7 резултати

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес