Зареждане

Антон Бранков срещу Стефан Петров в Twins MMA 8

Антон Бранков срещу Стефан Петров в Twins MMA 8
Публикувано на: Ноември 24, 2014 в 12:06 ч

Основния спорт на двамата бойци е Джудо, очаква се мача да премине в размяна на хвърляния.

Антон Бранков се занимава с Джудо и Самбо от дълго време. Той е бронзов медалист в категория до 68кг от две европейски първенства по Бойно самбо. Едновременно със състезателната си кариера, Антон Бранков е и треньор по Самбо и Джудо в боен клуб „Триада-Банкя”. На професионалния ММА ринг има три срещи.

Стефан Петров от малък тренира Джудо и Самбо , сега е треньор по Джудо в "Були Тийм" София. Той е медалист от първенства по Бойно Самбо, Джудо и Бразилско жиу жицу. Бронзов медалист от европейско първенство по Бойно Самбо през 2011г. Многократен победител в аматьорски ММА срещи, където няма загуба. На професионалния ММА ринг има една среща.

Въпреки, че двамата бойци имат почти еднаква бойна кариера, досега не са се изправяли един срещу друг, тъй като са шампиони от различни категории в Бойното Самбо - Стефан Петров до 74кг, а Антон Бранков до 68кг .

Стефан, сам потърси организаторите и поиска мач с Антон Бранков още през месец Април, тази година.

Отговорът на Бранков не закъсня.
 
"Той за какъв се мисли, бил е само една година в националния отбор по Бойно Самбо и то, защото му беше слаба категорията, ще го приключа преди финалния гонг, нищо че е по-тежък от мен!"

Очаквайте още зрелищни срещи на Туинс ММА-8 на 13 декември 2014г.. . зала „Христо Ботев” в София от 20.00часа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес