Зареждане

36 телевизии в 90 държави дават М-1 Чалиндж в Бургас

36 телевизии в 90 държави дават М-1 Чалиндж в Бургас
Публикувано на: Март 25, 2009 в 15:45 ч

36 телевизии в 90 държави на планетата ще излъчат ММА галавечерта "М-1 Чалиндж", която ще се проведе в Бургас. Домакин на шоуто, което стартира в 19 ч, ще бъде местната зала "Младост". Българският национален отбор ще дебютира в популярната верига. Представителният тим ще срещне формацията на САЩ. Останалите сблъсъци ще бъдат: Германия - Турция и Руския легион - Отбора на света.


"Момчетата са стабилни физически и психически - обяви играещият треньор Йордан Радев (84 кг). - Американците са много здрав отбор. Надявам се да се представим добре, въпреки че повечето от нашите състезатели нямат международен опит."

В последния момент от националния отбор отпадна Веселин Божинов - Слона, който трябваше да се бие в тежка категория. На негово място беше повикан Емил Захариев, който тежи едва 95 кг. Неговият съперник Лойд Маршбанкс, който е бивш състезател по американски футбол, е с лично тегло от 125 кг.


"Разликата не ме притеснява - показа самочувствие боецът от Русе. - Масата си оказва влияние, но съм спокоен."

Иван Иванов сподели, че целият отбор е добре подготвен.

"Не правя прогнози преди даден мач - добави непобеденият до момента боец. - Стиловете ни с моя противник са близки."

Шампионът на България - Янко Янев - Ниджата, от доста време е чакал този момент, за да покаже своите способности. Състезателят от Поморие също няма поражение в своята кариера по правилата на Смесените бойни изкуства (ММА).


"Проучил съм моя противник - добави Янев. - Не се притеснявам от нищо. Натрениран съм достатъчно добре."


Капитанът и треньор на представителния тим - Йордан Радев призна, че веригата "М-1 Чалиндж" е трамплин към най-реномираните организации - UFC и Dream.

"При хубави победи мениджърите ще забележат стойностните състезатели и ще ги привлекат - обясни опитният боец, който има два мача в UFC. - В последните години ММА започва да измества по интерес професионалния бокс, американския футбол и кеча."


Радев допълни, че не е лесно да съвместява едновременно треньорската дейност и подготовката за своя мач.


"Когато водя тренировките, момчетата се чувстват по-добре - добави пловдивчанинът. - Виждам техните грешки и заедно попълваме пропуските."


Билетите за галавечерта са по 25 лв. Очакват се много специални гости. Сред тях ще бъде президентът на "М-1" Вадим Финкелщайн, който е личен мениджър на суперзвездата Фьодор Емилианенко.


 m1 challenge mma bourgas

Източник: БФММА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес