Зареждане

Sergey Kharitonov с интерес към договор с UFC

Sergey Kharitonov с интерес към договор с UFC
Публикувано на: Юли 12, 2012 в 15:51 ч

Източник: Шуменска крепост

Известният 31-годишен Сергей Харитонов може скоро да подпише договор с UFC и информира lifesports.ru, руски портал. Така, след приключението в Pride и Strikeforce един от най-добрите руски играчи ще може да отиде в чужбина и да се бие в най-силните организации на ММА в света.

Сергей реши да не подновява договора с Golden Glory според непотвърдена информация, защото, има недоразумения от финансов аспект. Организацията не е платила пари, дължими на Сергей.Той заяви, че е доволен да продължи кариерата си в чужбина.

"UFC е по-силният вариант в света на смесените бойни изкуства Аз, като спортист винаги искам борбата с най-силните и най-добрите съперници тези бойци са в UFC Аз се надявам, че ще мога да се боря в тази организация "- каза Харитонов.

Добре е да припомним, че последните две негови битки бяха срещу противници с много оскъдни умения. И в двата случая в крайна сметка той ги отказа още в първия кръг-в К-1 Майк Милър, а след това в ММА холандеца Джон Делгадо.

Сергей Харитонов има 24 победи и пет загуби ,като 19 победи са нокаут. Той има победи над легендарни играчи като Андрей Aрловски, Alistair Overeem, Fabricio Werdum и Semmy Schilt.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес