Зареждане

Боксов срещу кикбоксов шампион в MMA (Видео)

Боксов срещу кикбоксов шампион в MMA (Видео)
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 16:00 ч
 
В тази ММА битка от 2007-ма година виждаме какво се случва, когато шампионът по бокс Yōsuke Nishijima се изправя срещу кикбоксьора и MMA боец Melvin Manhoef - нещата доста бързо станаха брутален.
 
Като боксьор, Nishaijima всъщност бе доста завършен, притежаващ титли в категория полутежка, включително WBO NABO, OPBF и WBF. Същото не може да се каза за кариерата му в MMA.
 
Той имаше четири мача в ММА преди този срещу Manhoef, като загуби всички от тях. В негова защита може да кажем, че във всичките му битки той бе хвърлян срещу доказани бойци. Например неговият дебют в MMA бе срещу Mark Hunt - елитен тежкотоварен MMA нокаутьор, който бе с 45 килограма по-тежък от Nishaijima.
 
Бихте си помислили, че след толкова трудни първи четири мача в ММА биха му дали някой по-лесен противник, не, грешите, което бързо откриваме в това видео.
 
Manhoef, въпреки че бе непостоянен, е бивш шампион на кикбокс организацията "It's Showtime" и имаше някой изпълнения в кариерата си в ММА, който излеждаха абсолютно унищожителни.
 
Manhoef се оказа непреодолимо препятствие за Nishijima в тази битка. Той събори японския си противния на земята и го довърши с брутални удари по главата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес