Зареждане

Alexander Emelianenko срещу Bob Sapp на 25-ти май

Alexander Emelianenko срещу Bob Sapp на 25-ти май
Публикувано на: Април 19, 2013 в 07:00 ч

Организаторите на руския турнир "Легенда" обявиха една от главните си срещи на предстоящото състезание. Alexander Emelienaneko ще се завърне след известно отсъствие от ММА състезанията на 25-ти май срещу известния боец в тежката категория Bob Sapp.

Sapp прослави името си при ранните си изяви в K-1 през 2002-ра където победи Kiril Abidi и постигна две победи над легендарния кикбоксьор Ernesto Hoost. В същото време записа и добро представяне в ММА, като имаше загуба само от Anotnio Rodrigo Noguiera в много оспорвана и атрактивна битка.

Повратната точка на 150-килограмовия гигант дойде през 2005-та, когато записа две поредни загуби в кикбокса, а малко след това и в ММА. Към днешна дата Sapp има загуби в 14 от последните си 16 двубоя в ММА и 12 от 13 по правилата на кикбокса.

Въпреки това атрактивния му външен вид и ефектното медийно представяне, както и миналата му слава, го правят интересен боец за публиката, който се радва на покани за участия от различни организации. Освен това той редовно се снима във филми, реклами и телевизионни предавания, а има участия и в кеч състезания, наред с професионалните си изяви в ММА и кикбокса.

Alexander Emelianenko не се е бил от известно време, а последния му двубой бе срещу Jeff Monson, където загуби. През декември братът на легендарния Fedor Emelianenko обяви оттеглянето си от ММА и отиде да живее в манастир в Гърция, където се надяваше да преосмисли много неща от живота си.

В края на миналия месец Alexander обяви намерението си да се върне към активния спорт. Важно е да се отбележи, че преди загубата си от Monson, Emelianenko спечели 4 поредни победи, като само една от тях бе със съдийско решение.

Компания на Emelienanko и Sapp в турнира Легенда ще правят дамите Julia Berezikova и Lena Ovchynikova, както и легендарните кикбоксьори Badr Hari, Zabit Samedov, Arhiur Kishenko, Mike Zambidis и Jabar Askerov.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес