Зареждане

Забит Самедов срещу 'Бигфут' Силва на 10 септември в Баку

Забит Самедов срещу 'Бигфут' Силва на 10 септември в Баку
Публикувано на: Юли 18, 2022 в 04:00 ч
Кикбокс легендата Забит Самедов се завръща на ринга.

37-годишната звезда ще оглави галавечер, която ще се проведе на 10-ти септември в Азербайджан. Съперник на Самедов ще бъде бразилската ММА легенда Антонио 'Бигфут' Силва. Битката в тежка категория ще се проведе под банера на лигата MIX FIGHT CHAMPIONSHIP.

Самедов е с рекорд 102-9-1 в кикбокса и е в серия от 20 поредни победи. Забит за последно загуби от Бадр Хари преди 9 години. Той печели 38 от срещите си с нокаут. Самедов за последно победи Дидие Килола с нокаут в чеченската лига ACA в края на 2021 година.

Силва от своя страна се представя трагично, но въпреки това продължава да се бие. В последния месец той инкасира 2 загуби с нокаут в Русия от Попов и Дацик. Антонио дебютира в кикбокса през 2017 година и загуби с нокаут от Рико Верхувен.

Силва е в серия от 10 поредни загуби с нокаут. Той няма победа в бойните спортове от 7 години насам. В ММА "Бигфут" е с рекорд 19-14-1 и печели с нокаут 15 от срещите си. За сметка на това, Силва губи 12 пъти с нокаут в клетката.

Антонио е на 42 години, но въпреки това не планира да спира. В края на годината Силва ще направи ММА битка с Александър Емеляненко.

В същата галавечер в Азербайджан ще видим и звездата ни Стоян Копривленски. Той ще се бие срещу Влад Туинов.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес