Зареждане

Вжосек: Уволниха ме, защото щях да нокаутирам Бадр Хари

Вжосек: Уволниха ме, защото щях да нокаутирам Бадр Хари
Публикувано на: Март 28, 2022 в 08:02 ч
Полската кикбокс звезда Аркадиуш Вжосек няма да тъжи след уволнението си от GLORY. Преди няколко дни главният изпълнителен директор на GLORY Скот Рудман обвини Вжосек за случилото се при последното събитие на организацията в Белгия.

Вижте още - Аркадиуш Вжосек беше уволнен от GLORY​​​

Преди около 10 дни в една от главните битки на GLORY 80 видяхме реванш между легендата Бадр Хари и Вжосек. Срещата беше много интересна, но за съжаление беше прекратена след 2 рунда. В публиката започна масов бой и летяха столове и други предмети.

Стотици футболни хулигани от Полша бяха дошли да подкрепят Вжосек. Всички смятат, че хулиганите бяха в основата на всичко, а след битката Вжосек отиде при тях, за да ги поздравява. Явно това е наклонило везната за уволнението на Вжосек.

Вижте още - GLORY промениха резултата от Бадр Хари - Вжосек 2​​​

От GLORY решиха да променят резултата от битката. Тя беше обявена за несъстояла се, но сега е променена на равенство. В социалните мрежи Вжосек реши да коментира уволнението си и написа:

"Уважаеми фенове, отговарям на многото ви въпроси. Бях уволнен от организацията поради събитията и поведението ми по време на последната галавечер. 

Всички видяха отношението ми по телевизията и в записите след боя. 

Властите тихомълком промениха резултата от битката на равенство, без да дават официално информация. Изобщо не съм тъжен за края на договора си, но ОТКЪДЕ Е ТОВА РАВЕНСТВО?! 

Хората не могат да бъдат измамени толкова лесно. Според мен истинската причина може да се види в приложената снимка. Поздрави на добрите хора и благодаря на всички за подкрепата."

Това ли е истината ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес