Зареждане

GLORY промениха резултата от Бадр Хари - Вжосек 2

GLORY промениха резултата от Бадр Хари - Вжосек 2
Публикувано на: Март 28, 2022 в 07:54 ч
Най-голямата кикбокс организация в света / GLORY / решиха да променят изхода от втората битка между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек. Двамата се биха на събитието GLORY 80, което се проведе на 19-ти март в Белгия.

За съжаление битката не успя да стигне до край и беше прекратена след втория рунд. В публиката започна масово меле между поляци и мароканци. Започнаха да летят столове и предмети, а властите посъветваха GLORY да прекратят останалата част от галавечерта.

Вижте още - GLORY обвиниха Вжосек за масовия бой в Белгия

В първия рунд Хари беше по-добър и го спечели в картите на съдиите. Той беше по-добър и във втория рунд, но в края беше пратен в нокдаун след летящо коляно. Може да се каже, че този нокдаун наклони везната в полза на Вжосек.

Първоначално битката им беше обявена за несъстояла се, което е най-добрият вариант. Преди няколко дни GLORY уволниха Вжосек и го обвиниха, че заради него и феновете му, са се случили грозните сцени.

Веднага след това от GLORY промениха и резултата от срещата. Така официално битката е равенство, а не несъстоял се двубой.

Справедливо ли е решението им ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес