Зареждане

Треньорът на Бадр Хари: Не сме приключили

Треньорът на Бадр Хари: Не сме приключили
Публикувано на: Септември 6, 2021 в 03:00 ч
Сайд Бадауи, който е треньор на Бадр Хари разкри, че все още не са приключили. Голямата легенда в кикбокса изглеждаше перфектно в битката с Аркадиуш Вжосек. Двамата оглавиха GLORY 78, което се проведе миналия уикенд в Нидерландия.

Хари успя да прати своя съперник два пъти в нокдаун в първия рунд. Вжосек не направи нищо, с което да застраши легендата. Във втория рунд Хари продължи да натиска и прати Вжосек в нов нокдаун. За съжаление Бадр стана прекалено емоционален и тръгна уверено за нокаут.

От нищото Вжосек вкара ритник в главата на Хари, с което го прати в тежък нокдаун. Хари успя да се изправи на крака, но рефера вече беше стигнал до 10 и така Бадр загуби с нокаут във втория рунд. С тази загуба той навлезе в серия от 4 поредни загуби и няма победа в GLORY.

Много лош късмет за "Bad Boy", който вероятно скъса и бицепс в битката. И докато феновете не спират да призовават Хари да се оттегли, то Сайд не смята да го правят. Реално Бадр водеше във всяка битка в GLORY, но винаги ставаше нещо странно, което довеждаше до загуба.

Хари е голямо име и привлича много внимание и интерес, а това е приходи за GLORY. Вероятно те няма да се разделят с него, но не е ясно дали самият мароканец ще реши да продължи напред. Ето какво написа Бадауи в социалните мрежи след загубата:

Всичко се случва с волята на Всемогъщия. Най-голямата слава в живота е да се изправиш всеки път, след като си паднал. Все още не сме приключили с Бадр Хари.

Какво следва за Хари ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес