Зареждане

Теодор Карастоянов: Идването на GLORY в България ни превръща в център на внимание за целия боен свят!

Теодор Карастоянов: Идването на GLORY в България ни превръща в център на внимание за целия боен свят!
Публикувано на: Август 18, 2023 в 10:11 ч
Дългогодишният мениджър и мачмейкър Теодор Карастоянов коментира за "Неформално с Георги Петков" предстоящата грандиозна галавечер в Бургас, на 07.10.

В "Арена Бургас" ще се състои 89-ото издание на една от най-популярните бойни вериги в света - GLORY. Идването на организацията за първи път не само на наша територия, но и на Балканите въобще, само по себе си е от изключително значение за страната ни и бъдещето на бойните ни спортове.

Именно Карастоянов е един от основните "виновници" промоутърът да стъпи на българска земя.

"Това е огромна, грандиозна новина! Преди години само можехме да си мечтаем това да стане факт. Ние се превръщаме в този ден, в център на внимание за най-големите организации в световен мащаб.

Аз лично приемам това като сериозен тест за нас. Тест, който ако вземем с отличие, ще можем да сбъднем една мечта - да направим България постоянна дестинация за провеждането на подобни събития!

Преговаряме по много различни направления, но ще издам една голяма новина - четирима от участниците в картата ще получат шанса на живота си. Един от тях, при победа, може да си гарантира договор с GLORY! Представете си какво би означавало за вас, ако сте млад боец, на 20 години да речем, а получите подобен шанс. Веднъж в живота, нали така?

Ще има ВИП-гости от цяла Европа, свързани с бойните спортове. Докато бях в САЩ, някои от най-големите имена измежду промоутърите казаха, че ще дойдат в Бургас.

Стоян Копривленски в ко-мейн ивента, мач за титла в основната среща... Мечта!

Това ще е най-важното събитие за страната от много, много време насам. Обявихме достъпни цени на билетите, за да може всеки бургазлия, а и всеки в България, който иска да гледа на живо, да може да го направи.

Пожелавам на бойците ни успех, да са здрави и също концентрация и късмет, защото ще срещнат противници от GLORY, за които трябва да бъдат оптимално подготвени!".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес