Зареждане

Тайрон Спонг се готви за завръщане в бойните спортове

Тайрон Спонг се готви за завръщане в бойните спортове
Публикувано на: Септември 24, 2024 в 02:00 ч
Тайрон Спонг е име, което чувате навсякъде в света на бойните изкуства. Този човек е правил всичко: от кикбокс до ММА и бокс. И най-доброто е, че далеч не е приключил със спорта. В откровен разговор той разказва за кариерата си, упоритите тренировки и какво още планира.

Роден в Суринам и израснал в Холандия, Спонг бързо разбира, че бойните изкуства са неговото нещо. Започва с кикбокс и за нула време се качва на ринга с легенди като Питър Артс и Реми Боняски. Но в един момент дойде повратна точка в неговата кикбокс кариера.

По време на битка с Гьокхан Саки той си счупи крака. Това беше моментът, в който Спонг реши да се съсредоточи върху бокса. 

"Лежах на ринга със счупен крак и си казах, че е време за нещо различно. Аз съм по-силен, по-бърз и по-умен от всякога. Отворен съм за всякакви оферта. Искам големи битки в бокса и кикбокса. 

Тази година тренирам наистина здраво и ще се върна по-добър от всякога. Докато съм във форма и ми харесва, ще продължа. В момента, в който забележа, че вече не е възможно, тогава е време да спра. Но все още съм далеч от това.”, каза Спонг.

Предстои да видим в кой спорт ще се бие Спонг в следващата си битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес