Зареждане

Тарик Хбабез победи Леви Ригтерс след здрава война

Тарик Хбабез победи Леви Ригтерс след здрава война
Публикувано на: Януари 30, 2021 в 23:22 ч
Преди малко приключи битката в тежка категория между младите таланти Тарик Хбабез и Леви Ригтерс. Двамата се биха в турнира на GLORY в тежка категория на събитието GLORY 77 в Ротердам.

В първия рунд се размениха много тежки попадения. Хбабез беше по-нисък и скъсяваше дистанцията, след което наказваше Леви с удари в тялото и ритник. Ригтерс от своя страна опитваше летящи колена и ритници, с които да държи Хбабез на дистанция. Сериозен натиск от Тарик и край на рунда.

Във втория рунд Хбабез продължи да натиска и наказва Ригтерс с комбинации в тялото. Той го нарани след ъперкът, а Леви забави оборотите. Тарик оправда своя прякор, който е "танка" и не спираше да върви напред. Тарик поешаме всичко, което Леви предложи и не му оставаше длъжен.

В третия рунд се размениха брутални бомби от двете страни. Тарик показа голямо сърце и издръжливост, а битката стигна до решение, което беше в негова полза. Впечатляващ дебют от страна на 28-годишния мароканец, който отива на финал, където ще срещне Рико Верхувен.

Ригтерс от своя страна губи своя непобеден статут и този път нямаше късмет и отпадна. В края на миналата година той дебютира в GLORY и спечели турнира в тежка категория.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес