Зареждане

Супербон нокаутира тежко Петросян и стана шампион

Супербон нокаутира тежко Петросян и стана шампион
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 00:00 ч
Преди няколко часа станахме свидетели на страхотна кикбокс среща под банера на ONE Championship. Азиатската организация проведоха събитието ONE Championship: First Strike в Сингапур. В главната битка две легенди се сблъскаха за встъпителната титла в категория перо в кикбокса.

Супербон Банчамек срещна Джорджио Петросян в дългоочакван дуел. Двамата според мнозина са най-добрите в дивизията и зрелището беше гарантирано. В началото на срещата Банчамек започна с хай кик, който Петросян блокира и отвърна с ритник в краката на своя съперник.

Размяна на джабове и нов хай кик от страна на Супербон. Размяна на ритници и джаб от Петросян. Джаб и нов хай кик от Банчамек. Джаб от Петрсоян и ритник в стомаха от Супербон. Тежка комбинация от страна на Петросян, но Банчамек поема попаденията.

Нова размяна на джабове и ритник от Банчамек. Нова порция от ритници от двете страни и ъперкът от Петросян. Тежък хай кик от Банчамек. Доста оспорван първи рунд. Във втория рунд Супербон отново започна с хай кик.

Джаб от страна на Петросян. Размяна на удари и клинч, след което рефера ги разделя. Джорджио натиска с джабове, а Банчамек опитва да го държи на дистанция с ритници. Дистанцията е скъсена, Петросян тръгва назад, а Супербон му вкарва хай кик в брадичката и това е нокаут.

Тежък нокаут от страна на Супербон само 20 секунди от началото на втория рунд. Банчамек печели титлата в категория перо. С тази победа Супербон навлезе в серия от 11 поредни победи и вече е със статистика 112-34 в кикбокса.

Петросян от своя страна губи серия от 19 поредни победи. Той губи за първи път в ONE и това е едва втората му загуба в последните 63 срещи в кикбокса. Почти сигурно ще видим реванш между двамата в бъдеще.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес