Зареждане

Страхотен Стоян Копривленски надигра Анил Кабри на GLORY 59

Страхотен Стоян Копривленски надигра Анил Кабри на GLORY 59
Публикувано на: Септември 29, 2018 в 20:00 ч
Стоян Копривленски се изправи срещу Анил Кабри по-рано днес на събитието GLORY 59, което се провежда в  "Амстердам Арена", Холандия. Стоян идваше със спорна загуба от Josh Jauncey през март и победата за него беше задължителна.

Първи рунд:

Стоян започна срещата с удари с крака, които не бяха никак за подценяване. Кабри успя да го притисне до въжетата, но Стоян успя да се върне в центъра на ринга и отвърне с ляв прав и удари с крака. Стоян вкарва удар с крак в главата на Кабри, който попада в целта той опитва нов удар с крак , но се подхлъзва на земята. Стоян със зверски удари с крака на които Кабри отвръща с удар в тялото и в главата. Стоян със страхотна серия от прави удари, които са последвани от удар с крак в главата. Сега Кабри с комбинация от удари с крака последвани от прав удар в главата. Стоян с ляв прав на който Кабри отвръща с ъперкът. Страхотни удари с крак в главата отново от Стоян. Удар с крак в стомаха от Стоян, който запраща Кабри във въжетата. Двамата влизат в размяна, но Стоян успява да го изтласка с удар с крак след което опитва коляно, но се подхлъзва. Стоян завършва рунда с ляв прав последван от удар с крак. Без съмнение много по-активен и агресивен беше в този рунд Копривленски.

Втори рунд:

Стоян отново започва с удари с крака, но Кабри отвръща с ляв прав. Брутална комбинация от леви и десни удари вкарва Кабри в главата на Копривленски. Нова комбинация от удари последвани с удар с крак от страна на турчина. Стоян го притиска във въжетата и го наказва с колена. Отново силна комбинация от ляв и десен за турчина. Стоян отвръща с коляно. Брутален десен от турчина на който Стоян отвръща с крак в стомаха. Силни удари с крака от Стоян в тялото на Кабри. Ляв прав последван с брутално коляно от Стоян за Кабри. Страхотна техника от Стоян, който опита удар с крак със завъртане, който не намери целта, но след това той вкарва юмрък със завъртане в брадичката на Кабри. Доста равностоен беше този втори рунд.

Трети рунд:

Стоян отново се хвърля здраво в битката с удари с крака и очевидно търси нокаута. Стоян с ляв прав и удар с крак на което турчина отвръща с ъперкът и комбинация от ляв и десен удар. Брутално коляно от Стоян последвано от удари с крака в тялото. Копривленски много по-агресивен от своя опонент в третия рунд. Той продължава с удари с крака, а Кабри просто чака на контра. Без съмнение Стоян спечели и този рунд.


Битката стигна до съдииско решение и всички съдии бяха единодушни и отсъдиха победа за Стоян Копривленски, който наистина се представи страхотно.



Насладете се на едно от добрите изпълнения от Стоян:



Цялата битка може да гледате тук след 52-рата минута:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес