Зареждане

Стоян Копривленски и Тижани Безтати лице в лице

Стоян Копривленски и Тижани Безтати лице в лице
Публикувано на: Август 20, 2022 в 22:15 ч
Стоян Копривленски и Тижани Безтати застанаха лице в лице преди трилогията за титлата в лека категория.

Вижте още - Копривленски прегази Герик Биле и заслужи шанс за титлата

Това се случи, след като Копривленски прегази Герик Биле в бой от главната карта на GLORY 81, което се провежда в Германия. Нашето момче успя да доминира над Биле и го победи с единодушно съдийско решение - (29-28, 29-28, 30-27, 30-27, 30-27). Така той навлезе в серия от 5 поредни победи и заслужи шанс за титлата.

Безтати залага титлата срещу Копривленски в бойната карта на GLORY Collision 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем, Нидерландия. Главната битка ще бъде трилогията между Бадр Хари и Алистър Овърийм. Така в тази галавечер ще гледаме две много важни трилогии.

През 2017 и 2018 година Стоян и Безтати си размениха по една победа с решение. Копривленски даде интервю след победата си и покани Безтати да се качи на ринга. Двамата показаха уважение един към друг и се заканиха, че ще спечелят.

Да се надяваме, че Стоян ще успее да го победи и да ни зарадва с титлата. Коментаторите споделиха, че ако Стоян се бие срещу Безтати така, както се би срещу Биле, то тогава Тижани е в голяма беда.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес