Зареждане

Симеон Наковски: Усетих тръпката от ММА, но търся максимален адреналин в MAX 1

Симеон Наковски: Усетих тръпката от ММА, но търся максимален адреналин в MAX 1
Публикувано на: Юни 17, 2021 в 09:48 ч
MAX FIGHT 45 ще направи първата си лятна галавечер на 2-ри юли на Слънчев бряг.

Събитието се очертава доста атрактивно, тъй като почти всички двубои ще са в стойка по правилата на Super MAX, както и по най-атрактивния правилник на организацията - MAX 1, който представлява бой изцяло в стойка с малки ММА ръкавици.

Именно в такава битка ще се впусне един от най-опитните кикбоксьори на България - Симеон Наковски, който е 12 пъти шампион на България във всички стилове.

В момента Наковски е към края на тренировъчния си лагер, който се провежда в академията на Антон Петров.

"Подготовката ми върви по план. Всичко е нормално, чувствам се готов и настроението в залата е страхотно," сподели Наковски за MMA.BG. "Щастлив съм, че имам възможност да ме подготвя шампион като Антон Петров и мисля, че се получава - доказвали сме го вече доста пъти."

 
В търсене на атрактивни битки и предизвикателства, Симеон се впусна и в ММА битка миналата година, но сега търси нещо още по-атрактивно и вдигащо адреналина и го открива в правилника на MAX FIGHT - MAX 1.

Припомняме, че правилникът на MAX 1 включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.

"Пробвах се в ММА - да, но чесно казано беше ми странно. Усетих тръпката и адреналина, но не беше моето - не мисля че това е моят стил. Моят стил си е боя в стойка. Там се чувствам най уверен.

Участвам в битка по правилата на MAX 1, защото искам да се бия, искам да продължа да се доказвам. Сега правилника ще е различен - бой в стойка с ММА ръкавици - максимално атрактивно! Ще дадем на публиката това за което са дошли - зрелище."

Опонентът на Наковски е също атрактивен състезател, който търси боя в стойка. Генади Гитлин е носител на купата по кикбокс на Молдова и е шампион на King of the Cage - Baltic Tour по правилата на ММА.

"Знам, че Генади е доста корав съперник - молдовец. Рита много хубаво с предният крак, върти гардовете и е доста агресивен състезател. Аз също обичам агресивната, файтърската игра и съм сигурен, че ще стане една от топ битките за вечерта."
 

Пълната файт карта на MAX FIGHT 45 се състои от 11 битки, повечето, от които по правилника на MAX 1 и Super Max. Сред участниците са топ бойци като Бранко Бабачев, Теодора Кирилова, Кристиян Корунчев, Александър Петров и други.

Вижте също:  Александър Петров в главната битка на MAX FIGHT 45

С толкова подготвени атлети събитието се очертава доста атрактивно и привлича вниманието на Наковски като фен на бойните спортове.

"Срещата, която буди голям интерес у мен е тази на Корунчиев. Битките му винаги са интересни. Той е добър боец и искрено се надявам. че това ще е неговата вечер.

Пожелавам успех и на Сашо Петров - също един от най-добрите състезатели в България. Те двамата са моите фаворити и им пожелавам късмет!"
 
MAX FIGHT 45 ще се проведе на Bedroom Beach, Слънчев бряг на 2-ри юли от 20:30 часа. За резервации и повече информация, всеки ден от 12:00 до 23:00ч: За повече информация следете събитието в Facebook и MMA.BG.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес