Зареждане

Александър Петров в главната битка на MAX FIGHT 45

Александър Петров в главната битка на MAX FIGHT 45
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 18:57 ч
Настоящият носител на шампионския пояс на Максфайт в стил К1 Александър Петров ще бъде кулминация на 45-тото бойно шоу от поредицата Гала вечери на елитния промоутър. Двукратният ни световен шампион по кик бокс при аматьорите и носител на европейската титла по К1 при професионалистите обаче ще се качи на ринга по правилата на формат max1.

Негов съперник ще бъде Европейският шампион и шампион на Молдова за 2017 и 2019г Максим Заплитний. Целта на 26-годишния молдовец известен с прозвището Madmax е задължителна победа над българския боец, важна крачка към професионалното му израстване.

 
Със своите 31 професионални мача и 27 победи на професионалния ринг обаче ръстовият (191см) Александър Петров притежава повече опит и превъзходство. Сблъсъкът между двамата е за шампионския пояс на Максфайт в катег.до 84 кг, формат max1.

Припомняме, че правилникът на max1 включва кик бокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.
 
За резервации и повече информация, всеки ден от 12:00 до 23:00ч: За повече информация следете събитието в Facebook и MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес