Зареждане

Симеон Наковски помля Тимофти и защити титлата си

Симеон Наковски помля Тимофти и защити титлата си
Публикувано на: Декември 17, 2022 в 00:22 ч
В подглавното събитие на Max Fight 52 шампионът Симеон Наковски се изправи срещу претендента за титлата - шампионът на Молдова по кикбокс Мариус Тимофти.

Битката беше по правилника MAX1 - муайтай правилник с ММА ръкавици.

В началото на битката двамата започнаха на дистанция, но Наковски бързо отбеляза няколко лоукика и постепенно се опитваше да скъси дистанцията. При размените Мариус успя да нанесе няколко серии с колена, които свалиха Наковски на земята, но получавайки огромна подкрепа от публиката събра сили и се върна в играта.


Във втория рунд двамата започнаха да разменят кикове, като молдовецът отново се опита да вкара удари с коляно, докато Наковски обработваше водещия крак на съперника си с лоукикове. Носът на българския боец обаче не спираше да кърви и се наложи кътмен да се намеси.

Симеон си върна бързо темпото и разколеба опонента си в атаките му. Изключително рязък и постоянен в атаките си, Наковски приключи втория рунд много добре. Проблем остана обаче кръвотечението от носа му.

В третия рунд Наковски не само пресира опонента си, но и успя да вкара брутални серии, включително и с коляно. Молдовецът пък едвам стъпваше с предния си крак след методичната му обработка с лоукикове от Наковски.


Увереността на Тимофти се изпари, докато въпреки че цялото лице на Симеон беше в кръв, той вдигна темпото още повече, засипвайки опонента си с кикове и удари с ръце, без да му даде шанс да отговори.

Четвъртия рунд започна с брутални крошета, колена и фронт кикове от Наковски, който започна буквално да мачка противника си. В петия рунд екшънът се поуспокои, но активен беше Наковски, докато молдовецът влезе в защита.

След 5 изиграни рунда победата заслужено бе дадена на Наковски, който успешно защити титлата си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес