Зареждане

Рико Верхувен срещу Хесди Гергес в турнир на GLORY 77

Рико Верхувен срещу Хесди Гергес в турнир на GLORY 77
Публикувано на: Януари 21, 2021 в 00:00 ч
GLORY решиха да направят турнир в тежка категория, след като Джамал Бен Садик се оттегли от събитието им в края на месеца. Голиат трябваше да се бие с Рико Верхувен за титлата, но получил контузия в гърба, която го извади от събитието.

За щастие от GLORY реагират бързо и правят турнир, в който Верхувен ще премери сили с Хесди Гергес. Другите двама, които ще се бият в турнира са Тарик Хбабез и Леви Ригтерс.

Битката между Рико и Гергес ще бъде трилогия. В миналото видяхме две срещи между тях, които Верхувен спечели с решение. Верхувен влиза в боя със серия от 12 поредни победи. Гергес от своя страна идва след победа над El Bouchaibi.

Хбабез ще направи своя дебют за GLORY. Той идва от ОNE Championship, където в последната си битка загуби от Крикля в битка за титлата. Ригтерс от своя страна е непобеден в кикбокса и направи летящ старт в GLORY.

В края на миналата година Леви спечели турнира им в тежка категория. Сега 25-годишния младеж ще има шанс да се докаже още веднъж, но този път в евентуална битка с Верхувен.

Веднага, след като беше обявена новината за турнира на GLORY 77, легендата Бадр Хари подкрепи своя сънародник Хбабез и сподели, че той ще спечели.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес