Зареждане

Рико Верхувен: Нереално е да има трилогия с Бадр Хари

Рико Верхувен: Нереално е да има трилогия с Бадр Хари
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Шампиона в тежка категория на GLORY Рико Верхувен не вижда смисъл от трилогия с Бадр Хари. Двамата се биха два пъти под банера на GLORY в последните години. И в двете битки Хари водеше по точки, но не успя да победи.

В първата битка Бадр получи контузия на ръката и загуби с технически нокаут във втория рунд. Това се случи преди 5 години. Във втората им битка в края на 2019 година Хари успя да свали Верхувен 2 пъти в нокдаун.

Той обаче получи контузия в крака и не успя да продължи, с което загуби с технически нокаут в 3-тия рунд. Рико е в серия от 14 поредни победи, а Хари в серия от 4 поредни загуби. Следващия месец Верхувен ще брани титлата си срещу легендата Алистър Овърийм.

Хари от своя стрна загуби с нокаут от Аркадиуш Вржозек в началото на месеца. Пред медиите в Нидерландия Верхувен каза ясно и кратко, че за трилогия с Хари е нереално да се говори:

Нереално е да се каже, че ще се бием отново с Бадр Хари, ако той продължава да губи мачовете си. Не можеш да противопоставиш боец, който губи всичко срещу боец, който печели всичко.

Ще видим ли някога трета битка ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес