Зареждане

Рико Верхувен е готов за кикбокс мач с Франсис Нгану

Рико Верхувен е готов за кикбокс мач с Франсис Нгану
Публикувано на: Април 22, 2023 в 14:00 ч
Рико Верховен е смятан за един от най-добрите кикбоксьори в тежка категория в света.  

"Краля на кикбокса" е с професионален рекорд в кикбокса от 59 победи, 10 загуби и 1 равенство, както и професионален ММА рекорд от 3 победи и 1 загуба. Верхувен е спечелил множество шампионати и титли в кариерата си, включително Glory Heavyweight Championship, K-1 World Grand Prix Championship и WFCA Cruiserweight Championship.

Той е известен със своите мощни удари и отлична техника, както и с впечатляващата си физическа подготовка и атлетизъм. Верховен се е появявал в няколко филма и телевизионни предавания и е популярна публична фигура в родната си Холандия.

Наскоро Рико участва в подкаст и сподели, че е готов за кикбокс среща с Франсис Нгану. Преди време двамата се срещнаха и направиха лека тренировка заедно. Тогава Рико не си даде зор, защото току-що беше излязъл от операция.

Франсис Нгану, бивш шампион на UFC в тежка категория, в момента е обект на спекулации и дискусии сред феновете на бойните спортове. Нгану е свободент агент и иска да направи дебют в бокса. Той се раздели с UFC през януари тази година, но все още няма яснота около бъдещето му.

За него има оферти от ONE FC, PFL, Bellator, Fight Circus, BKFC и много други. Все още не е ясно на коя опция ще се спре Нгану. Рико е готов да го посрещне в кикбокса, ако Франсис реши да се пробва.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес