Зареждане

Промо преди турнирът в тежка категория на GLORY 77

Промо преди турнирът в тежка категория на GLORY 77
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 04:00 ч
Този уикенд най-голямата кикбокс организация се завръщат на сцената. GLORY ще проведат първата си галавечер за тази година в Ротердам. Рико Верхувен трябваше да брани титлата си срещу Джамал Бен Садик, но той се оттегли заради контузия.

От GLORY взеха решение да организират турнир в тежка категория, в който титлата няма да бъде включена. Рико Верхувен ще мери сили със стар познайник в лицето на Хесди Гергес на GLORY 77. Другата двойка, които ще се бият в турнира са Тарик Хбабез и Леви Ригтерс.

Битката между Рико и Гергес ще бъде трилогия. В миналото видяхме две срещи между тях, които Верхувен спечели с решение. Верхувен влиза в боя със серия от 12 поредни победи. Гергес от своя страна идва след победа над El Bouchaibi.

Хбабез ще направи своя дебют за GLORY. Той идва от ОNE Championship, където в последната си битка загуби от Крикля в битка за титлата.

Ригтерс от своя страна е непобеден в кикбокса и направи летящ старт в GLORY. В края на миналата година Леви спечели турнира им в тежка категория. Ето го промото преди събитието, което пуснаха от GLORY:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес