Зареждане

Организаторите на Savages: В България имаме невероятни спортисти

Организаторите на Savages: В България имаме невероятни спортисти
Публикувано на: Октомври 23, 2019 в 00:00 ч
След два проведени турнира по кикбокс, веригата Savages си спечели своите фенове.

Любителите на играта в стойка имаха възможност да гледат на живо две издания от иновативния формат - единия през юли в Шумен и другия през септември във Варна.

След двете професионални събития, организаторите имаха време да си дадат обратна оценка от направеното до момента.

Първо искаме да Ви благодарим за подкрепата на MMA.BG и за двете издания на SAVAGES.

Нашето мнение е по въпроса е, че доказахме на град Варна как трябва да изглежда едно събитие от типа професионална международна гала вечер по боен спорт. Имаше шоу, емоции, изпълнители от различни жанрове, ефекти, диаманти като подаръци, както и серия от невероятни равностойни сблъсъци с разнообразен изход, на което пълната зала реагира подобаващо. Едва ли можем да добавим нещо повече от фактите, които говорят сами за себе си. Събитието беше уважено от спорният министър г-н Красен Кралев, кмета на град Варна г-н Иван Портних, депутата и многократен световен шампион г-н Владимир Вълев - Питбула, както и редица представители на местният бизнес и администрация.

Имахме щастието да наблюдаваме огромен брой деца с родителите си, което беше част от социалния проект на организацията. Получихме многобройни адмирации, свързани с хора не запознати с този спорт. Бидейки зрители на много от професионалните гали в България и чужбина оценката ни за себе си беше дадена от публиката и това е най-важното а нашето мнение е, че се доближихме максимално до най-големите промоутъри в световен мащаб. 
 

Битките във Варна определено бяха атрактивни и много оспорвани. Дори самите организатори не могат да излъчат за себе си 'двубой на вечерта'.

Всички бяха такива! Всяка една среща беше изпълнена със заряд и с неясен край. Това се постарахме и да покажем а именно, че в равностойни битки емоцията за публиката е много по-силна. Когато имаш не една а единадесет такива срещи, базирани както на звезди в К1 така и на млади таланти, напрежението и адреналина не напускат зрителя!

След двете големи галавечер с много професионални състезатели в тях ето и какви са изводите на организаторите:

Един от основните изводи е, че в нашата Родина имаме невероятни спортисти. Ако бъдат третирани като такива, с уважението и респекта който заслужават и им се даде поле за изява, те показват всичко на което са способни.

Комерсиалният остава на заден план и истинският дух на спорта надделява.  Шоу елементите и в двете гали, както и международното присъствие бяха повече от добре приети от публиката. Успяхме да отсеем настоящите деятели за спорта от общото лицемерие. Направихме нещо истинско и от сърце, за което оценка ни постави препълнената зала.

Дори и седмица по-късно получаваме редица въпроси, основният от които е “Кога ще е следващата гала”?

Последното издание на Savages Kickboxing беше и доста социално ангажирано.

На 19 Септември 2019 г. организаторите стартираха кампания кампания "Близо до спорта, далеч от наркотиците". Основната ѝ цел е да приобщи децата към спорта и да ги отдалечи от наболелите проблеми като наркотици, агресия в училищата и други от подобно естество.
 

Във връзка с тази кампания всички деца до 11-годишна възраст получиха възможност да присъстват на турнира във Варна напълно безплатно.

Кампанията ни " Близо до спорта, далеч от наркотиците" беше широко популяризирана в медиите. Редица варненски училища ни подкрепиха. Благодарение на г-н Михаил Главчев, който се изправи на ринга в мач за интерконтинеталната титлата на WKU, кампанията бе отразена и в няколко национални телевизионни блока.

Идеята ни беше максимален брой деца да се запознаят със спорта и дисциплината свързана с него. Това от своя страна води до решение на голям брой от проблемите на децата в съвремието свързани с насилието, наркотиците, т.н.

Целта ни е да изведем децата от зоната им на комфорт, свързана с видео игри и телевизия и да ги приобщи към спорта. Тази кампания ще бъде популяризирана и поддържана и за в бъдеще! 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес