Зареждане

Официално: Бадр Хари - Алистър Овърийм 3 на 8-ми октомври

Официално: Бадр Хари - Алистър Овърийм 3 на 8-ми октомври
Публикувано на: Май 26, 2022 в 02:00 ч
Трилогията между Бадр Хари и Алистър Овърийм вече е официална.

Двете легенди ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. През 2008 година видяхме първата им битка. Двамата се биха на Dynamite и Овърийм успя да нокаутира Хари с ляво кроше за 2 минути и 7 секунди.

Една година по-късно Хари получи шанс да отмъсти и го направи. Двамата се срещнаха на турнира K-1 World Grand Prix, където Хари нокаутира Овърийм за 2 минути и 14 секунди. Сега 14 години по-късно ще има трети дуел, който да реши всичко.

Хари е с рекорд 106-17-2-2 в кикбокса и е в серия от 4 поредни загуби. За последно той направи равенство с Аркадиуш Вжосек през март тази година. Бадр няма победа в последните си 6 битки на ринга. Той не е побеждавал на ринга от 7 години насам.

Във всяка своя среща в GLORY Хари водеше по точки, но контузии или изненадващ нокаут му носеха загубите.

Овърийм от своя страна е с рекорд 10-4 в кикбокса и е в серия от 5 поредни победи. В последната си битка в кикбокса през 2010 година Овърийм нокаутира Петер Артс. След тази среща Алистър се посвети на ММА, където записа статистика 47–19 (1).

В последната си битка в ММА Овърийм загуби от Александър Волков с нокаут през февруари 2021 година. Тази загуба му спря серия от 2 поредни победи с нокаут. Овърийм изглежда по-добре от Хари в последните години и вероятно ще е фаворит.

Кой ще спечели трилогията ?










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес