Зареждане

Лице в лице преди реванша с Александър Петров и Максим Заплитний

Лице в лице преди реванша с Александър Петров и Максим Заплитний
Публикувано на: Октомври 27, 2021 в 15:15 ч
Поредният епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live #13 ще се проведе в интересен формат.

Тази неделя на живо от 19:30 часа в подкаста, който ще се излъчва на сайта, в нашата Facebook страница и в нашия YouTube канал, ще се включат един от най-атрактивните кикбоксьори на България - Александър Петров и един от най-коравите бойци на Молдова - Максим Заплитний. Двамата ще са основната битка на галавечерта MAX FIGHT 47, която ще се проведе на 12-ти ноември.


Александър и Максим вече имат една битка зад гърба си в бруталния правилник MAX-1 - бой в само в стойка с ММА ръкавици. Битката им беше изключително зрелищна и завърши с много разменени удари, фрактури и една защитена титла в полза на българина.

Александър е шампион по К-1 и MAX-1 правилниците и винаги е участвал в атрактивни битки. В битката си със Заплтинтий той счупи ръката си от удари.

Срещу него застава европейският шампион и шампион на Молдова, Максим Заплитний, който освен тежката битка, която спретна с Александър, той има победа и над друг българин - Деян Топалски, който също получи счупване на ръката си в срещата им в MAX FIGHT 46.

Гледайте на живо и се включете в раговора днес от 19:30 в YouTube и Facebook.


В подкаста тази неделя ще си говорим с Александър и Максим за това как се гради спортна кариера в България и в Молдова, как се гради волята да издържиш дълго време на ринга на високо темпо в един от най-бруталните правилници с най-много тежки удари, както и всички въпроси на зрителите, които се включат на живо. В подкаста двамата ще имат възможност да си кажат каквото има за казване преди шампионския им двубой в MAX FIGHT 47.

Не пропускайте да станете част от разговора като се включите на живо тази неделя от 19:30 часа в подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live #13.

Докато дойде време за срещата ни довечера, вижте първата битка между двамата:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес