Зареждане

Копривленски продава ръкавици с благотворителна цел

Копривленски продава ръкавици с благотворителна цел
Публикувано на: Юни 3, 2021 в 00:00 ч
Българската кикбокса звезда на GLORY Стоян Копривленски обяви на търг ръкавиците от победата си над Мохамед Джарая.

Стоян сподели в социалните мрежи, че парите от продажбата на ръкавиците ще отидат за лечението на Иван Тодоров, който води тежка битка срещу онкологично заболяване.

Стартовата цена на ръкавиците започва от 150 лв. и всеки ще може да наддава до 23:59ч. на 03.06. - четвъртък. Ето малко повече информация от профила на Стоян в Инстаграм:

Здравейте, приятели! Вярвам в доброто и в девиза на България “Съединението прави силата”, затова Ви обявявам на търг, ръкавиците от ценната за мен победа над Мохамед Джарая от галавечерта на Глори 66 в Париж, един изключително емоционален за мен момент. 

Средствата ще отидат за благотворителна кауза за нашия сънародник и приятел, Иван Тодоров, който в последните 5 години води тежка битка срещу онкологично заболяване. Вярвам във вашата подкрепа, че можем да помогнем!

Началната цена на ръкавиците е 150 лв.Търгът ще се провежда във фейсбук и инстраграм профилите ми ,като започва от този момент и ще проодължи до 23:59ч. на 03.06. - четвъртък.

В случай, че искате да помогнете, но нямате финансовата възможност в момента, също можете да подкрепите Иван като разпространите сред вашите приятели и познати публикацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес