Зареждане

Гуто Иносенте дебютира в ONE с нокаут

Гуто Иносенте дебютира в ONE с нокаут
Публикувано на: Февруари 26, 2022 в 00:00 ч
Бразилската кикбокс звезда Гуто Иносенте дебютира с победа в азиатската ММА организация ONE Championship. Гуто сподели ринга с Бруно Сусано на ONE Championship: Full Circle, което се проведе в Сингапур. Битката им беше по правилата на кикбокса в тежка категория.

В първия рунд Сусано заложи на лоу кикове. Иносенте от своя страна тръгна с удари в тялото и ритници в тялото. Гуто успя да притисне своя опонент към мрежата и му вкара тежки удари. Бруно обаче ги пое и му отговори с лоу кик.

Иносенте вкара брутални удари на Сусано в края на рунда и със сигурност го спечели. Във втория рунд натиска на Иносенте се увеличи и той отново нарани своя опонент със серия от тежки удари. Гуто вкара ляво кроше в главата на Сусано и го принуди да се залепи за мрежата.

Последваха още удари, но Сусано остана на крака. Размените на удари не спираха, но по-добрите бяха на страната на бразилеца. Брутален хай кик със завъртане от страна на Иносенте и рефера се намесва и отсъжда нокдаун, въпреки че Бруно остана на крака.

В последните секунди на втория рунд Иносенте засипа с удари Сусано, който беше в глуха защита. Това принуди рефера да прекрати срещата и така Иносенте дебютира с нокаут за новата си лига.

С тази победа Гуто Иносенте навлезе в серия от 3 поредни победи и вече е с рекорд 39-10 в кикбокса.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес