Зареждане

FIGHT WEEKEND тази събота и неделя в с. Лозенец край морето

FIGHT WEEKEND тази събота и неделя в с. Лозенец край морето
Публикувано на: Юни 27, 2016 в 16:22 ч

На 2-3 юли ELITE FIGHT CLUB Black Sea , съвместно със Sport Generation Camp и Боен Клуб " Хан Аспарух" София организират FIGHT WEEKEND. Събитието ще се проведе в спортната база в с.Лозенец със следната програма:
  • 1 юли - пристигане, регистрация и кантар.
  • 2 юли - Семинар с главният треньор на Elite Boxing - Ajarn Gae. Отработване на техники в стойка, тактика на боя, клинч и хвърляния. Ще се наблегне на работата в клинч, близка дистанция и хвърляния , така че всички практикуващи ММА ще имат полза от семинара със сигурност. Семинара е подходящ както за начинаещи , така и за професионалисти. Групите и структурата на семинара ще бъде според възможностите на всеки участник. Начало на семинара 10.00.
  • 3 юли - спаринг ден. Начало 10.00.
При максимално безопасна обстановка, екипировка и подбрани противници спрямо ниво и категории. Осигурен е награден фонд за всички участници от спонсорите на събитието - JBoxers под формата на хранителни добавки.

Базата се намира в едно от най-актуалните места по нашето Черноморие - на самият плаж. Така че всеки, който иска да прекара един активен уикенд, да тренира с един от най-добрите Тай треньори, в екип с топ бойци, да провери възможностите си на ринга или просто да бъде зрител на спарингите - е добре дошъл.

На всички, които ще вземат участие само за семинара правим подарък - Групова Силово-Кондиционна тренировка на 3 юли от 8:00 сутринта.

Цена за пакета 2 нощувки и участие 50лв. За записване - 0885556161, [email protected]

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес