Зареждане

Джамал Бен Садик: На 100 % нокаутирам Ригтерс

Джамал Бен Садик: На 100 % нокаутирам Ригтерс
Публикувано на: Февруари 24, 2022 в 14:00 ч
Мароканската кикбокс звезда Джамал Бен Садик не е впечатлен от своя съперник Леви Ригтерс. Двамата ще се бият в тежка категория в главната битка на GLORY 80, което ще се проведе на 19-ти март в Белгия.

Наскоро Бен Садик и Ригтерс застанаха лице в лице на пресконференция преди срещата. Джамал е със сериозен опит в кикбокса. Той идва след загуба в битка за титлата с Рико Верхувен.

Голиат е с рекорд 36-9-1 на ринга и печели 29 от битките си с нокаут. Той се закани, че ще отбележи голям нокаут над своя по-млад опонент. Леви има само 1 загуба в статистиката си и тя е от мароканец.

Ето какво сподели Джамал пред медиите за битката с Леви Ригтерс:

"Радвам се, че ще се бия в Белгия. От няколко години го чакам. Много хора смятат, че Ригтерс е принц на кикбокса. Ще видим дали е така. Не казвам, че той не е добър. 

Кажете ми имената на последните му трима съперници ? С кого се е бил ? Аз винаги търся нокаута и този път няма да е различно. 

На 100 % ще победя с нокаут. Moят фокус е върху титлата и този, който я притежава. Не чувствам напрежение от това, че ще се бия в Белгия. Просто се радвам. 

Аз влизам във всяка една среща, за да радвам публиката. Това се случва само чрез нокаут. Аз търся победа с нокаут, а не с точки. Няма да е различно и през март. Ще зарадвам публиката с голям нокаут."

Ще успее ли Садик да спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес