Зареждане

Бар Хари залага милион, че ще победи Верхувен

Бар Хари залага милион, че ще победи Верхувен
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 08:00 ч
Бадр Хари и Рико Верхувен ни подгряват за трета битка между тях. Двамата вече направиха две срещи, които Верхувен успя да спечели, след като Хари получи контузии и в двете срещи. Първата им битка беше през 2016 година и в нея Хари доминираше, но получи контузия в ръката и не успя да продължи. Няколко години феновете чакаха за втори сблъсък, който се проведе в края на миналата година.

В него Хари отново доминираше и два пъти свали Верхувен в нокдаун. За съжаление Хари получи нова контузия в крака и пак загуби с технически нокаут. GLORY се намират в много трудно положение и имат близо 3 милиона дългове. Трилогията между двамата ще спечели доста приходи и явно такъв ход ще предприемат от организацията. Ето какво си казаха Хари и Верхувен в социалните мрежи:


Бадр Хари: Имаме момичета в нашата зала, които удрят по-силно от Верхувен. Видяхме кой беше на колене, след като беше ударен. Ние не правим комбинация от удари, а вкарваме само един. 

Това не остана без отговор от Верхувен, който сподели, че Хари е чуплив и трябва да действа, а не да говори:

Верхувен: Г-н стъкло, по-добре да внимаваш в спарингите с тези момичета. Двамата знаем, че ти се пречупваш по-бързо от мен. Придържай се към дела. 

Хапането в социалните мрежи продължи и Хари е готов да заложи милион, че ще спечели третата битка:

Бадр Хари: Мога да се придържам към делата. Нека кажем 500, 000 евро ? Сега къде са твоите дела ?

Това определено е доста смело изказване от страна на Хари, но дори с него мароканецът не успя да впечатли Верхувен. Ето какъв беше отговорът от страна на шампиона, който взе двете им битки:

Рико Верхувен: Ето какво ще направим. Сложи шина на твоите крака от спагети. Сложи шина на стъклените си ръце. Да не забравяме и такава на твоята слаба душа. Не го забравяй. Победителите никога не се отказват, а тези, които се отказват - никога не печелят. Достатъчно казах. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес