Зареждане

Бадр Хари си направи шега с раждането на Исус и Солт Бае

Бадр Хари си направи шега с раждането на Исус и Солт Бае
Публикувано на: Декември 27, 2022 в 00:00 ч
Кикбокс легендата Бадр Хари направи шега, която за мнозина може да се окаже неуместна.

Ако сте следили Световното първенство по футбол в Катар, тогава сте наясно с изцепките на известният турски готвач Нусрет Гьокче, известен като "Солт Бае". Нусрет искаше да се снима с аржентинците след спечелването на световната титла в Катар, а видео, в което Лионел Меси го игнорира, стана хит. 

Гьокче подразни мнозина с поведението си, което доведе до люти обиди и критики към него в социалните мрежи. Нусрет беше брутално нагъл и дърпаше световната титла от ръцете на футболистите, за да се снима с нея. От ФИФА твърдят, че Гьокче получил незаконен достъп до терена и правят разследване.

Според правилата Солт Бае няма право да държи титлата, но въпреки това го направи. Сега Бадр Хари се присъединява към меметата в чест на турчина. В своя акаунт в социалните мрежи Хари сподели снимка от раждането на Исус Христос.

На въпросната снимка турчина Гьокче държи Месията, а Хари пише, че Нусрет присъствал на раждането. По принцип такава шега едва ли би била приета насериозно в друг момент от годината, но точно сега християните празнуват Рождество Христово, което прави шегата неуместна.

Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес