Зареждане

Бадр Хари разпуска в дискотеката след контузията срещу Верхувен

Бадр Хари разпуска в дискотеката след контузията срещу Верхувен
Публикувано на: Декември 23, 2019 в 00:00 ч
Бадр Хари за втори път получи контузия по време на битката си с Рико Верхувен, която се проведе миналия уикенд в Арнем, Холандия. Мароканеца успя да свали шампиона два пъти в нокдаун и водеше по точки, но се контузи след опит за ритник със завъртане. Това беше голям малшанс, защото първата битка между тях отново приключи след контузия на Хари.

Така в две поредни битки с Верхувен, Хари губи с технически нокаут в следствие на контузия. След битката между тях легендата беше изнесен на носилка и закаран в болницата с линейка. Няколко часа след това обаче Хари се появи в дискотека, където се забавляваше със своите фенове и се снимаше с тях. Той беше във видимо добро настроение, въпреки че пак не видяхме категоричен завършек на враждата им.

Още преди битката между тях от нощния клуб в Ротердам съобщиха, че Хари ще бъде специален гост и той ги уважи, въпреки че всички очакваха той да остане в болницата. Реакциите на феновете в социалните мрежи бяха раздвоени. Някои от тях го хвалят, че бил воин, който не нарушил обещанието си и присъствал в клуба, а други поставиха под въпрос неговата контузия.

Собственика на клуба споделя, че Хари имал нужда от помощ с предвиждането и назначил охранители да му помагат и да го пазят, за да не го настъпят. От клуба го защитиха и споделиха, че той е бил само заради феновете и усмивката му е била принудена. Ето и какво сподели мароканеца в своя акаунт в Инстаграм:


Искам да благодаря на моята армия за тази невероятна бойна вечер. Вие бяхте страхотни и не мога да ви опиша това, което почувствах на излизане към ринга. За мен беше уникално и съм горд, че имам вашата подкрепа. Можете да си представите колко трудно е за мен да приема този изход. 

Показах на света, че все още съм най-доминантния боец в тежка категория. Напълно съм убеден, че ще спечеля този пояс. Искам да благодаря на Рико Верхувен за спортсменството след моята контузия. Бъдете готови, защото ще се завърна. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес