Зареждане

Бадр Хари подписа нов дългосрочен договор с GLORY

Бадр Хари подписа нов дългосрочен договор с GLORY
Публикувано на: Януари 27, 2022 в 04:00 ч
Голямата легенда в кикбокса Бадр Хари няма да спира със спорта. Той е подписал нов дългосрочен договор с GLORY и ще направи реванш с Аркадиуш Вжосек. Втората им битка ще се проведе на GLORY 80 на 19-ти март в Белгия.

През септември миналата година видяхме първата им битка. В нея Хари доминира и свали своя по-млад опонент 3 пъти на земята. Бадр се отнесе в търсене на нокаута и позволи на Вжосек да му вкара хай кик и да го нокаутира във втория рунд.

Бадр Хари е в серия от 4 поредни загуби и няма победа от 2015 година. Златното момче от Мароко водеше във всяка своя среща в GLORY, но след това нещата се объркваха и той губеше заради контузия или грешка, която водеше до нокаут.

Хари е с рекорд 106-16-2-1 на ринга и печели 92 от победите си с нокаут. 37-годишния мароканец загуби два пъти от Рико Верхувен заради контузии. Той успя да победи Хесди Гергес, но се провали на допинг тест и победата беше отменена.

Бадр загуби от Бенджамин Адегбуи и Вжосек и сега е притиснат до стената. Много фенове искаха от него да се оттегли от спорта, но вместо това той ще продължи да се бие още дълго време.

Ще успее ли Бадр Хари да вземе втората битка с Вжосек ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес