Зареждане

Атанас Божилов - Наката: Готов съм за война в Grand Fight Arena!

Атанас Божилов - Наката: Готов съм за война в Grand Fight Arena!
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 08:48 ч
Галавечерта по бойни спортове Grand Fight Arena ще събере на един ринг битки по правилниците на смесените бойни изкуства (ММА) и К-1. Събитието е на 1-ви декември в столичната зала "Арена Асикс", а организатори са бойните атлети Даниел Илиев и Георги Валентинов. И двамата бойци ще излязат на ринга, като Георги ще се състезава по ММА правилника, а Дани по К-1.

Друг много известен български кикбокс състезател също ще се качи на ринга тогава - това е капитанът на националния отбор по кикбокс и многократен шампион, Атанас Божилов - Наката, който тренира усилено за събитието.

"Подготовката върви добре. Тренирам в моя клуб - залата на 'Samurai Gym', където ми помагат моите съотборници и моя треньор. Наблягам повече на физическата подготовка, поради контузия, която получих на мача за световна титла. "
 
 
Битките на Наката винаги са били атрактивни и сега той ще се изправи срещу атрактивен боец, което е гаранция, че срещата ще е една от най-динамичните на 1-ви декември.
 
"Опонентът ми е от Гърция, гледах му няколко мача. Набляга на по-агресивна игра," споделя впечатленията си Наката пред MMA.BG.

"Ако феновете искат на бойните спортове искат да гледат грандиозен спектакъл, нека дойдат и се насладят на това, което аз и моите колеги ще покажем. Аз съм готов за война!"
 
Вижте също: Grand Fight Arena избухнаха с мега-якото промо

Атанас изпраща много силна година и е готов за още по-силна 2019-та.

"Имам доста възможности за следващата година, но искам да мине събитието Grand Fight Arena и да си взема малка почивка. След това ще избера най-добрите предложения."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес